Повернутися до звичайного режиму

Проведено останній тур конкурсу "Учень року 2013"

23 квітня в гімназії пройшов фінальний тур гімназійного конкурсу "Учень року 2013".

До нього готувалися шість учнів: середня ланка - Цимбал Олександр (6-Б кл), Чурікова Ольга (7-Б кл), Заклюка Ігор (8-А кл); старша ланка:Цвігун Ганна (9-А кл), Шамай Тетяна (11-А кл), Веретенник Ганна (11-В кл).

Своє ораторське мистецтво фіналісти демонстрували за двома завданнями: домашнє та під час конкурсу. Фіналісти середньої ланки представили презентації про себе, а старшокласниці - "Найважливіші винаходи людства". Цвігун Г. та Веретенник Г. склали та представили топ-10 найважливіших винаходів, поставивши на перше місце мову. А Шамай Т. виділила з усіх досягнень людства зв'язок та познайомила присутніх з історією його розвитку.

Другим завданням конкурсантів було написання за 12 хв. есе на тему "Моя гімназія завтра".

Поки учні готувалися до виступів, заступник директора з навчально-виховної роботи Паньок В.П. провела ток-шоу з уболівальниками "Учнівське самоврядування. Бути чи не бути". Учні та вчителі висловили свої думки та побажання-вимоги до учнівського самоврядування. Голосуваннія показало, що учнівське самоврядування має існувати і працювати.

Прослухавши виступи конкурсантів із другим завданням, журі підвело підсумки. Переможцями конкурсу "Учень року 2013" стали:

Цимбал Олександр (6-Б кл) та Веретенник Ганна (11-В кл).

Вітаємо переможців!

учень року Деснянська гімназія

Кiлькiсть переглядiв: 253

Фотогалерея

/Files/images/981244_html_38ae7939.jpg

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!