Проведено обласний конкурс експериментально-дослідницьких робіт із природознавства

6 квітня 2013 року на базі комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» проведено обласний конкурс експериментально-дослідницьких робіт із природознавства (9-11 років).

У конкурсі, який проходив у формі відкритого презентаційного захисту експериментально-дослідницьких робіт, взяли участь учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів області. Захищаючи свої роботи перед конкурсним журі, вони продемонстрували вміння аргументувати актуальність проведених ними досліджень; володіння презентаційними навичками; уміння вести науковий діалог.

Відповідно до рішення журі обласного конкурсу переможцями та призерами стали також учні 5-А класу Деснянської гімназії: у секції «Охорона здоров’я» І місце зайняла Медведь Марина, а ІІ місце - Балан Олексій; у секції «Рослини навколо нас» ІІ місце виборола Воробей Анна, а ІІІ місце в секції «Я і природа» належить Пищенко Максиму.

Але важливим фактом є те, що всі вище названі учні є учасниками Всеукраїнського етапу конкурсу «Юний дослідник», який відбудеться в травні 2013 року в Національному еколого-натуралістичному центрі (м. Київ).


Кiлькiсть переглядiв: 311

Фотогалерея

/Files/images/981244_html_38ae7939.jpg

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!