Повернутися до звичайного режиму

Обласний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти нового типу

20 березня 2013 року на базі Деснянської гімназії відбувся обласний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи гімназій, ліцеїв, колегіуму, спеціалізованих шкіл з проблеми «Інноваційний підхід до організації науково-методичної роботи в гімназії».

У семінарі взяли участь заввідділом координації діяльності методичних кабінетів (центрів) та закладів освіти нового типу ЧОІППО Донець Т.П., методисти відділу Яркова Л.М., Ющенко Ю.М., завідуюча районним методичним кабінетом Вихор С.В. та 32 заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти нового типу області.

Учасники семінару ознайомились з інноваційним проектом «Самооцінювання учнями власних досягнень на уроках та в позаурочний час». Були розглянуті питання: інноваційна управлінська діяльність керівника загальноосвітнього навчального закладу в сучасних умовах, конструювання моделі інноваційної діяльності закладу освіти нового типу, інноваційні форми науково-методичної роботи. Проведено методичний практикум з проблеми «Діагностико-аналітичний підхід до впровадження науково-методичної проблеми закладу», вернісаж форм роботи з обдарованими дітьми за цільовими проектами: «Золоте зерно України», «Пізнавай світ з англійською», «Здорова дитина – здорова нація» та презентацію творчих учнівських колективів гімназії.

семінар Деснянська гімназія

Кiлькiсть переглядiв: 332

Фотогалерея

/Files/images/981244_html_38ae7939.jpg

Дата останньої зміни 09 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!